Det norrländska familjeföretaget

Med hjärtat på rätta stället

Från Norr - till Söder

Magnifiq Kompetens med sitt norrländska DNA har sen starten haft den norrländska marknaden som utgångspunkt. Vi slår gärna ett extra slag för Norrland och kallar oss själva för experter på hemmamarknaden även om vi sen en längre tid tillbaka har hela Sverige som spelplan.

 

Idag jobbar vi med så gott som alla regioner, kommuner och privata vårdgivare över hela Sverigekartan och vår ambition har alltid varit att kunna erbjuda våra konsulter bästa tänkbara uppdrag, trygga villkor och höga ersättningar oavsett var i landet man önskar arbeta. Tryggt, enkelt och framförallt trevligt är ledord som vi arbetar efter och oavsett om du är anställd konsult, underleverantör eller kund är det något som vi vill att alla ska uppleva i kontakten och samarbetet med oss.

 

”Öst på stan” i Umeå har Magnifiq sitt kontor och på kontoret är vi totalt 5 personer som arbetar med bemanning och rekrytering. Sjuksköterskor, undersköterskor och läkare är de största kategorierna som vi bemannar men utöver det hjälper vi även en del offentliga verksamheter med tjänstemannabemanning. Vi har under åren hjälpt flertalet kommuner genom att leverera arbetskraft från varierande yrkeskategorier som till exempel kommunikatörer, IT-konsulter, socionomer, arbetsterapeuter, sjukgymnaster och ekonomer.

 

Just ekonomi ligger oss också nära till hands. Inom koncernen som Magnifiq ingår i finns även en redovisningsbyrå. Byrån har kontor både i Haparanda och Umeå och på kontoren arbetar redovisningskonsulter och ekonomer. Redovisningsbyrån kommer du som anställd eller kund ha en hel del kontakt med då det är därifrån all vår administration hanteras. Allt från löner, fakturor, arbetsgivarintyg, tjänstepensioner, försäkringar m.m. tas fram på redovisningsbyrån. Utöver det har vi ju ett antal sjuksköterskor och läkare som driver sina egna företag och tack vare vårt team med ekonomer har vi hjälpt till att rådgiva och starta företagen men även stöttat med bokföring, rapportering av skatter m.m som förväntas när man är egenföretagare.

 

Patrik är ägare på Magnifiq Kompetens och Camilla driver redovisningsbyrån C Accounting. Camilla är mamma till Patrik och Patrik är son till Camilla och tillsammans driver dom familjeföretagen med hjärtat på rätt ställe,
från Norr – till söder.

 

Våra ledord

Tryggt, enkelt och framförallt trevligt är ledord som vi arbetar efter och oavsett om du är anställd konsult, underleverantör eller kund är det något som vi vill att alla ska uppleva i kontakten och samarbetet med oss.

Patrik Palmelind VD
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor